مشخصات فنی و تصاویر کامیونت جک 9 تن(شاسی 6متری)

مشخصات فنی و تصاویر کامیونت جک 9 تن(شاسی 6متری)

کامیونت 9 تن جک(شاسی 6متری)

بازار خودروهای سنگین در کشور، بازار نسبتاً پررونق است و در مقابل تعداد اندکی تولیدکننده در داخل وجود دارد که قادر به تولید کامیون و کامیونت هستند و بازار تشنه خودروهای سنگین همواره خواستار محصولات جدید با امکاناتی بیشتر است.
حال پس از مدت‌ها، دوباره مجتمع صنعتی آرین پارس موتور اقدام به عرضه کامیونت‌های جک کرده است. این کامیونت ها با تناژهای متفاوت و با امکاناتی جدیدتر عرضه شده‌اند و از هفته آتی قرار است پیش فروش آن‌ها آغاز شوند.
قبل از شروع بررسی این کامیونت جدید بازار، باید اشاره کنیم که قبلاً شرکت آرین دیزل پایا کامیون های جک را در تناژ 6.5 و 8 تن وارد می کرد، اما حال همین شرکت به نام مجتمع صنعتی آرین پارس موتور کامیونت های جک را روی خط تولید برده و حال به بازار عرضه کرده است.

ابعاد و اندازه و ظرفیت بارگیری کامیونت 9 تن جک(شاسی 6متری)

کامیون های جدید سری N جک در سه مدل مختلف و با ظرفیت‌های 6 تن، 8.5 تن و 9 تن به بازار عرضه خواهد شد، این در حالی است که قبلاً تناژهای 8.5 و 9 تن در سبد این شرکت وجود نداشت و به تازگی این ظرفیت‌ها اضافه شده‌اند. با نگاهی به ابعاد و اندازه و مشخصات فنی و امکانات رفاهی کامیونت‌های مذکور، متوجه خواهید شد که هر سه مدل عرضه شده از نظر امکانات یکسان هستند و تنها در تناژ و ظرفیت بار متفاوت هستند.
باتوجه به کاتالوگ عرضه شده برای این سه کامیون، وزن شاسی تمامی سه مدل در حدود 3200 کیلوگرم است، اما وزن ناخالص آنان به ترتیب 6000، 8500 و 9000 کیلوگرم عنوان شده است. البته لازم به ذکر است که شاسی کامیونت 9 تنی یک متر بلندتر از دو مدل دیگر است.
یکی از ویژگی‌های خوب کامیونت های سری N جک برای عرضه در بازار کشور، می‌تواند بهره‌مندی از اتاق خواب باشد که مزیتی بزرگ و مکانی بسیار مناسب برای رانندگان در مسافت‌های بسیار طولانی خواهد بود.

مشخصات فنی کامیونت 9 تن جک(شاسی 6متری)

به غیر از ظرفیت بارگیری آنان که در بخش قبل به آن اشاره کردیم، برای هر سه کامیونت مشخصات فنی یکسانی در نظر گرفته شده است. برای هر سه کامیون پیشرانه Cummins دیزلی 3.8 لیتری یورو 5 با کد ISF3.8s5154 در نظر گرفته شده و میزان خروجی قدرت آن در دور موتور 2600 به حداکثر 154 اسب بخار خواهد رسید که این میزان خروجی را به کمک توربوشارژر و اینترکولر تولید می‌کند. اما مهم خروجی گشتاور ماشین‌های سنگین است که در این کامیون 500 نیوتن‌متر گشتاور در محدوده 1200 الی 1900 بدست می‌آید. لازم به یادآوری است که کامیونت های قدیمی جک استاندارد یورو 4 داشتند و در کامیونت های جدید استانداردهای 85 گانه نیز اخذ گردیده است.
سیستم انتقال قدرت این کامیون برای هر سه مدل 6 سرعته دستی بوده و نیروی آن توسط سیستم کلاچ بادی روغنی به چرخ‌ها منتقل می‌شود. مهار این کامیون هم برعهده سیستم ترمز دیسکی بر روی چرخ جلو و سیستم ترمز کاسه‌ای بر روی عقب است، درحالی که راننده می‌تواند از ترمز موتور هم برای مهار بهتر کامیون استفاده کند. بر حمایت بهتر از کامیون، سیستم ترمز ضد قفل ABS و سیستم ESC و EBS مورد استفاده قرار گرفته است.
کامیونتی که در تصویر می‌بینید، نسخه 9 تنی است که می‌تواند روی محور جلو، 3100 و روی محور عقب، 6400 کیلوگرم را تحمل کند. همچنین تعلیق‌های بکار رفته روی هر دو محور فنر شمش هستند که بهترین نوع تعلیق برای حمل بارهای سنگین است. نوع لاستیک‌های بکار رفته 235/75R17/5 است.
یکی از تغییرات این مدل کامیونت نسبت به مدل‌های قبلی، استفاده از باک بزرگ‌تر 210 لیتری و همچنین استفاده از جنس آلومینیوم برای آن است.

گیربکس کامیونت 9 تن جک(شاسی 6متری)

نوع جعبه دنده بکار رفته روی این کامیونت، 6 سرعته دستی جک با کد LC6T540B است که نسبت هر دنده مشخص شده است. اما نکته مهم برای راننده‌های خودروهای سنگین، نسبت دنده یک است که معادل 6.091 و دنده عقب 5.645 می‌باشد.

کامیونت های  9 تن جک(شاسی 6متری)چه امکاناتی خواهند داشت؟

فرقی نمی‌کند کدام نسخه را خریداری کنید، زیرا تمامی نسخه با ظرفیت‌های متنوع ذکر شده امکانات نسبتاً خوبی با توجه به سگمنت و قیمت در اختیار شما قرار خواهد داد که از مهم‌ترین تجهیزات آن می‌توان به رادیو پخش USB و کنترل آن بر روی غربیلک فرمان، کروز کنترل، کاتالیست اگزوز، شیشه بالابر برقی، صندلی دو نفره شاگرد، مه شکن‌های عقب، چراغ‌های مخصوص روز جلو، فرمان قابل تنظیم در چهار جهت، کپسول آتش خاموش کن، قفل مرکزی، لاستیک های تیوبلس، روکش‌های پارچه‌ای صندلی و همچنین سیستم هشدار انحراف از مسیر LDWS اشاره داشت. به عنوان یک آپشن قابل سفارش هم مشتریان می‌توانند بر روی کامیونت های خود تاخوگراف را داشته باشند

بازار کامیونت ها کامیونت 9 تن جک(شاسی 6متری) در ایران

چند خودروساز بزرگ و کوچک کشور در حال حاضر محصولاتی را برای عرضه در بازار کامیونت ها در سبد محصولات خود دارند و قطعاً جک در این رقابت تنها نخواهد بود. اما با توجه به رشد شدید قیمت ارز در طول چند سال گذشته و هزینه‌های گزاف نگهداری، به نظر می‌رسد که جک بتواند کارت برنده مناسبی به نام قیمت تمام شده در این بازار داشته باشد.
اگرچه در بازار کنونی خودرو سازهای بزرگ و کوچکی در حال ارائه محصولات خود هستند، لیکن تمرکز بر استاندادرهای روز جهان، کیفیت، قیمت رقابتی و سابقه گروه آرین در ارائه محصولات JAC به بازار میتواند برگ برنده این گروه باشد.

اینجا کلیک کنید